Blogg

utvärderawebinar_pixelpodden_omslag

Utvärdera mina webinar med migLadda ner listan över utrustning för Livesändningar & webinar här. 


Webinar och livesändningar har visat sig kunna öka din försäljning med över 20%. Å det säger vi ju inte nej till. Eller hur?!

Men det är ju inte formatet i sig som står för försäljningen. Det är ju hur du använder det och vad du gör av alla de möjligheter som du har här. 


Jag håller som bäst på att utvärdera mina webinar som jag höll i samband med att jag öppnade för nya deltagare till min webbutbildning "Kommunicera med v…

Läs mer...

148_dittvarumärke_omslagGÄST MALIN

Skapa ditt personliga varumärke • Brand-expert Malin Hammar Blomwall berättar hur du gör

 Att skapa ett varumärke som lever och andas det du vill förmedla till dina drömkunder är något många av oss jobbar med.

Malin Hammar Blomwall är varumärkesexpert och i det här avsnittet delar hon friskostigt med sig hur du ska tänka för att attrahera just dina drömkunder. Det handlar mycket om varumärken, strategier och verktyg.

Malin Hammar Blomwal pratar inte bara om varumärken och att leva som digital nomad med hela världen som arbetsplats. Om hon vill. Hon walk the talk. Om lever laptop-l…

Läs mer...

varförvideo_omslag

Varför video • Varför du ska göra video till dina social medier

Video lyfts fram som det mest effektiva formatet för att nå ut med ditt innehåll till din målgrupp av både marknadsförare och sociala medierplattformarna själva. Trots det är det många som ännu inte använder video som en del i sin sociala mediestrategi. 

Har du inte börjat göra video till dina sociala medier än så är det dags nu.

I det här avsnittet hoppas jag kunna inspirera dig att börja!


Å du behöver inte mycket utrustning. Du har en toppenbra kamera i din mobil. Lär dig att använda den …

Läs mer...

fblive

Facebook-LIVE

• ERFARENHETER OM ATT SÄNDA LIVE PÅ FACEBOOK •

Idag har jag sänt live på Facebook för första gången. Å eftersom en gång är ingen gång, så gjorde jag det två gånger nästan direkt efter varandra.

Jag blev inbjuden att göra en lunchsändning via Facebook-live och prata om att Kommunicera med Video i hälso- och träningsgrupperna Healthy, Wealthy, Happy me! och Worldwide Wellness. De båda grupper  har sammanlagt över 1000 medlemmar och har fokus på hälso- och träningstips samt utbildning inom entr…

Läs mer...